Så er det tid til at få sorteret badeværelsesgulvet

Hej. Jeg har brugt den sidste uges tid på at ordne lidt forskellige ting, og det er jo rigtig fint. Det er nemlig ikke så lang tid siden, at jeg flyttede til Sjælland – nærmere betegnet Næstved. Her kan jeg godt lide at bo, men jeg har brug for, at der lige bliver hængt lidt forskelligt op, og det er jeg så igang med. Faktisk er jeg færdig. Men nu er det mit badeværelsesgulv, som der trænger til en tur, for det er vist ikke sådan, at der er blevet gjort noget ved det i lang tid.

Håber desuden, at I har det godt, allesammen. Jeg har det rigtig fint, hvis I ikke allerede havde gættet det udfra mit indlæg. Faktisk går det bedre, end det nogensinde har gjort før, og jeg har også mødt en sød pige, som jeg er meget betaget af. Hun er vældigt sød, og det er jo dejligt. Vi ses.