Derfor skal du købe et Iphone 7 plus lightning kabel

Med den nye Iphone 7 plus på markedet, er rigtig mange Iphone entusiaster helt oppe at køre. Sådan er det hver gang, at der bliver lanceret et nyt produkt. Og det er da også forståeligt. Hvis man er vild med noget, så er det da klart, at man glæder sig til, at der kommer en ny opdateret version. For at kunne bruge sådan en Iphone 7 plus, så kræver det jo bare, at den også har strøm. Dette er desværre ikke noget den selv kan give sig endnu, og så er man jo nødt til at gøre det på god gammeldags facon. En oplader i stikkontakten og så ind i telefonen. Det er dog desværre ikke altid, at dette er helt optimalt. Den normale oplader går tit i stykker, og så er den oven i købet ikke særlig lang, så man skal sidde tæt på en stikkontakt, for at det overhovedet kan lade sig gøre. Dette er der dog blevet tænkt på, og det er også derfor, at der er blevet tilbudt et Iphone 7 plus lightning kabel, som gerne skulle hjælpe af med disse problemer.

lightning-kabel-iphone-7

En oplader er jo nødvendig, så hvorfor ikke købe en af høj kvalitet

Oplader er jo som sagt nødvendig for at kunne bruge sin telefon, og når man så skal ud og købe en, så kan man jo lige så godt købe et Iphone 7 plus lightning kabel. Det kan godt være, at det måske koster lidt mere end en almindelig oplader, men til gengæld kan den også meget mere, og så holder den oven i købet længere. Det vil altså sige, at man faktisk på sigt sparer penge ved at købe den, frem for den ganske almindelige oplader.

Kan fås med lang ledning, så man slipper for bøvl med den korte

En af de ting, som irriterer folk mest ved den almindelige oplader er, at den er så forbandet kort. Dette problem kan man altså blive fri for. Hvis man vil have noget med længere ledning, så skal man altså købe et Iphone 7 plus lightning kabel. Men en længere ledning har man bare lidt flere muligheder, end man havde før. Nu er man ikke tvunget til at være lige ved siden af en stikkontakt, for at kunne få strøm på sin telefon og samtidig også kunne bruge den. Det er nemmere nu.