Det kunne måske tænkes, at en varmepumpe ville være løsningen

 

Det går godt her i Viborg, selvom jeg synes, at vi bruger enormt mange penge på varme. Derfor har jeg været inde og læse lidt om en varmepumpe, og jeg tror måske, at den kan være løsningen på et af mine problemer, og det kunne da være dejligt. Så det vil jeg lige overveje, da det er noget, som jeg tror, at jeg ville kunne være helt vild med.

Lige nu sidder jeg på en café i Silkeborg, fordi jeg venter på, at jeg kan tage toget til Viborg og det er noget, som jeg bare glæder mig helt vildt meget til. Det er nemlig fordi, at jeg skal over og besøge min gode ven, Tonni, som jeg har rigtig mange gode minder sammen med, men det er sjældent, at jeg ser ham. Håber, at I har det godt, og så ses vi jo bare igen på et tidspunkt. Hej med jer.