Forskellige pokaler til forskellige lejligheder

Når man står i en situation, hvor der er konkurrencer så er det ofte en god ide at have nogle pokaler, som man kan lade folk vinde. Der er både de helt klassiske sportsgrene, som man måske dyster med venner og veninder, som kan udløse pokaler. En anden ting, som også kan gøre, at man kan vinde en pokal er, at man sidder og leger selskabslege, hvor man skal nominere andre folk for noget de har gjort af tjenester eller lignende. Går man meget op i film er det også muligt at lave et helt arrangement, hvor man selv nominerer og giver pokaler til de film og serier, som man bedst kan lide.

Giv pokaler for forskellige kategorier til vennerne

Mødes man med vennerne en dag, hvor snakken går og hvor man ved, at man skal være sammen i lang tid har man brug for nogle lege. Det kan blandt andet være til en julefrokost eller en nytårsfest, at det er nødvendigt med nogle lege. Her er det oplagt at lave en leg, hvor man skal nominere andre, der er til stede i selskabet. Det kan være af mange grunde, at man nominerer folk, og det skal være defineret på forhånd. Er man den, som står for legen er der forskellige forberedelser man skal have styr på. For det første er det meget vigtigt, at man sørger for at have de pokaler der skal til. Skal du købe mange kan du lige så godt kigge på Billigepokaler.dk, hvor de har mange pokaler.

 

En klassisk kategori er for eksempel ‘den bedste ven’. Hvis man som arrangør vælger, at det er en kategori kan man lige på forhånd indgravere et eller påsætte et klistermærke på statuetten. Så er det tilfældigt hvem der skal give pokalen væk. Men den, som det bliver skal selv tage stilling til hvem er har fortjent pokalen mindst. Dernæst er det modtageren, som skal vælge hvem er skal have den næste pokal. Det kan for eksempel være, at det er den, som har gjort flest dumme ting. Her skal vedkommende gå ind og overveje hvem der har opført sig mest tosset og det bliver så formentligt ejermanden af statuetten. For alle de kategorier man vælger at have med i legen skal man selvfølgelig også have pokaler.

 

Giv pokaler til filmaften

Skal man holde filmaften så er det ofte noget, som involverer, at man selv er med til at stemme om hvem der skal vinde de forskellige pokaler for film og serier. Der er selvfølgelig altid en officiel vinder af hver kategori, men derfor kan man godt selv være med også. Især er det interessant at høre hvad ens venner har valgt i forhold til de forskellige kategorier. For så kan man se, om man er enig eller ej. Én ting er dog sikkert og det er, at man skal have pokaler til alle de film og serier, som man nominerer og har præmier for. Det bedste er hvis man kan skrive på de forskellige pokaler hvilken kategori man giver point for.