Godt nyt til neglelak-elskere

Godmorgen og rigtig glædelig december til jer alle sammen!

Her i dag vil jeg gerne lige kort fortælle jer, om noget smart som jeg har fundet. Det er noget der hedder Shellac, og er en super neglelak, som er langt mere holdbar end den normale vi kender. Den er faktisk så holdbar, at man kan have den på uden at få ridser eller noget i 7-14 dage. Hvor vildt er det lige?

Jeg lærte om denne form for neglelak, da jeg sad og læste på en blog her tidligere i dag. Nu har jeg kun lige læst kort om den, men hvis du kunne tænke dig at vide mere, så kan du læse mere her.

Ellers er der vist heller ikke så meget andet at sige herfra end glædelig jul til alle! Jeg håber I alle sammen får en helt igennem fantastisk jul, med alt det der hører til. Pas nu godt på hinanden derude i kulden. Vi ses!