Sjov i sengen for mænd – læs med her

Vi kan alle have brug for lidt ekstra sjov i sengen, og det kan man altid finde med sexlegetøj. Selvom, at meget sexlegetøj, i princippet kan bruges til begge køn, så kan du altså også finde noget specifikt til mænd. Og når man er til mænd, er man måske mere interesseret i anal sexlegetøj. Derfor kan du finde Anal dildoer og andet anal sexlegetøj specifikt til mænd.

De mange varianter

Selvfølgelig findes der mange forskellige anal dildoer. Det skal være muligt for alle og enhver at finde noget, der passer til det, man leder efter. Når det kommer til sex og sexlegetøj, så er der virkelig mange forskellige meninger, og folk tænder på så meget forskelligt. Derfor er det ekstremt vigtigt, at der er noget til alle smage, så det er ikke er nogle der snakker, deres interesser ikke kan blive fuldendt.

Det er klart at dildoer findes i mange farver. Her kan det både være de mange forskellige hudfarver der findes, så den har et mere realistisk udseende, men så er der også bare direkte hvid og sort, helt neutrale farver, der ikke springer i øjnene. Men der er selvfølgelig også alle de andre farver på paletten, så hvis man mener det er vigtigt, kan man også finde en i ens egen yndlingsfarve.

Udover det findes de i mange størrelser. Store, små, og lige midt i mellem. Kan man ikke finde ud af, hvad man helt præcist leder efter? Så kan du altid købe et sæt med flere forskellige størrelser i. Så kan finde ud af, hvilken størrelser du fortrækker. Til sidst findes der nogle lidt anderledes dildoer. Det er altså for eksempel en plug, en vibrator, en med kugler på, og en double dildo, som altså er formet i begge sider.

Nybegynder tips

Hvis man er ny til anal, så er der mange ting man skal have i baghovedet. En af de ting er, at ens hul ikke er særlig stort. Når man aldrig har haft noget derinde, så vil det være ret smertefuldt, hvis du lige pludselig tager en kæmpe dildo derind.

Derfor skal du begynde med en mindre størrelser. Specielt butplugs kan bruges til nybegyndere. De kan nemlig også købes i forskellige størrelser, og langsomt udstrække holdet, så man bliver mere van til følelsen. Så gå ind og kig på de forskellige ting på nettet, og så er det helt sikkert, du finder det rigtige se her om mulighederne.

Det er jo ikke meningen, det bare skal gøre ondt. Så hvis du har en buttplug siddende i, i måske 5 timer, vil du bagefter kunne tage den næste størrelse i, og så videre. Og på den måde vil du langsomt kunne klare mere og mere.

Det er klart man skal passe på, det skal man altid. Men hvis du starter stille og roligt ud, så er du sikker på det ikke går galt. Det er heller ikke dyrt, eller svært at finde nybegynder sæt. De gør det ekstremt nemt for os, så vi kan have det så godt så muligt.