Vælg et Gamer Tastatur

Når det kommer til gaming udstyr, så er der rigtig meget diskussion og argumentation over hvad der er det bedste at bruge. Svaret er dog sjældent lige ud af landevejen, og det kommer oftest ned til personlige præferencer. Når du skal ud og vælge et gamer tastatur, er det derfor en god ide at have været ude og prøve nogle forskellige.

En af de store betydninger er ifht størrelsen på keyboardet/tastatur. Du skal nemlig først og fremmest tage stilling til hvor mange “ekstra” taster som du vil have. Hvis du overholder vil have nogle, og ikke bare den mest minimalistiske tastatur. Vil du have numpad på dit keyboard, vil du have nogle ekstra taster som du vil kunne ændre til dine behov, eller vil du gerne have en volume knap så du kan ændre det uden at åbne eller ændre vinduet på computeren. Et gamer tastatur skal jo også fungere som almindelig tastatur, så dette skal være med i overvejelserne.

Almindelig eller mekanisk gamer tastatur

Den største overvejelse som kan skal gøre når man skal have et gamer tastatur, er om det skal være et almindelig eller mekanisk tastatur. Der er dog den ulempe at hvis du vælger er mekanisk tastatur, så vil det stige meget i prisen på produktet, hvilket alle ikke har råd til.

Der er dog væsentlig forskelle især på respons tiden og på hvordan de reagerer. Der findes også forskellige typer af mekaniske tastatur, med forskellige taster, som ændre hvor meget kræft der skal bruges for at trykke dem.

Derudover er der en masse andre ekstra udstyr som du kan få med i dit gamer tastatur. Dette kan være alt fra en lille skærm der viser forskellige informationer, flere indgange i keyboardet til bl.a. usb stik og nok det som er blevet meget populært, nemlig RGB lys, som gør at du på nogle modeller, kan ændre hver tast individuelt og derved sammensætte dit eget farvet tastatur.

Du kan også vælge en masse forskellige effekter til at kører igennem som gør at dit tastatur ser spændende ud.

Det vil dog altid være at anbefale at du går ud og prøver nogle forskellige modeller og mærker og prøver at finde ud af hvad netop du har brug for i et tastatur. Du kan derfor også forstå hvad der føles bedst, for du skal ofte bruge det i længere tid ad gangen.