Overvejer kraftigt at tage et lån for ungdom

Jeg vil gerne have nogle penge, så jeg kan komme til et par julefrokoster i december, og det har jeg simpelthen ikke råd til med den indkomst, som jeg har lige nu. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg nu vil låne nogle penge, efter jeg læste en artikel om det. Læs nu, hvis I vil se den samme artikel. Jamen, jeg vil love jer, at jeg lige opdaterer jer, når jeg har fundet ud af noget.

Jeg ønsker mig en guitar i julegave, og det håber jeg da så sandelig også, at jeg får, for det ville da virkelig være for fedt, hvis det kunne lade sig gøre. Altså, jeg vil så gerne kunne spille, så det skal bare være en billig guitar, som jeg kan øve mig på. Det bliver bare godt. Nå, men jeg smutter nu, så I må have det helt vildt godt, hvis det er, at det er. Det håber jeg på, at I kan. Hej så længe!