Find ud af mere om Yonex badmintonsko

Når du skal kigge efter nye badmintonsko, så er der nogle forudsætninger man er nødt til at tage med i betragtning. Endvidere er der også nogle kriterier, man er nødt til at forholde sig til, hvis man gerne vil gøre noget godt for sin krop fremadrettet. Det betyder altså at man er nødt til at være opmærksom på skoens kvalitet og hvad den indeholder af teknologier. Det betyder at man er nødt til at undersøge skoens evner, for at være sikker på, at man får en god badmintonsko.

 

Åndbarhed hjælper dine fødder

Åndbarhed er meget betydningsfuld i en badmintonsko, da man sveder deres fødder betydelig meget under kamp, træning og fysisk bevægelse. Af denne årsag er det vigtigt at stykket oven af et par badmintonsko er åndbar og kan afhjælpe at sveden kan bortkomme. Hvis folk ikke kan komme af med sveden helt eller noget af den kan du er der sandsynlighed for at smutte rundt i badmintonskoen og pådrage sig skader. Andre ting ved at folk langtfra kan komme af med væsken, kan være at skoen kommer til at afgive lugte på lang sigt, og det giver en meget mærkelig miks med badmintontøjet der typisk er anbragt sammen med dem i badmintontasken til og fra træning. Af denne fornødenhed er det meget vigtigt at huske at benytte en badmintonsko der er åndbar så ens fødder ikke vil koge ved træning og kamp.

 

Din sko skal sidde rigtig

Pasformen er super betydningsful. På dette punkt snakker man typisk om to forskellige pasformer, en knap så bred og en normal. Mange spillere har en tendens til at være af den opfattelse at de er udstyret med en bred fod og de derfor bør købe en meget bred sko til badminton, men faktisk bør man ikke være bekymret for brede fødder, faktisk vil jeg våge den påstand at størstedelen der siger de har brede fødder faktisk har en normal fod. Hvis man har brede fødder vil en sko give efter og forme sig efter ens fødder, så det er knap så stort en udfordring. Hvor der er et problem er når man som spiller har en smal fod. Udfordringen er den store del af bevægelser fra side til side hvor skoen optimal set bør sidde tæt til og det er grunden til at det er nødvendigt at man ikke kan skride rundt i den. Så hvis man har en smal fod er det ekstra vigtigt at man investere i en badmintonsko som også har en smal form, ellers vil man have en højere chance for at vride rundt og man bliver langsom i kamp, da foden vil glide rundt i skoen.

 

Undgå vrid med stødabsorbering

En anden betydningsfuld egenskab er stødabsorbering, da badminton blot er blevet meget hurtigere gennem tiden, er det væsentligt at der er en god absorbering når man havner på gulvet efter et afsæt eller tager et stort skridt ud efter bolden. Der er en del anderledes måder for absorbering af stød, men som huskeregel skal man altid tage en badmintonsko der er med stødabsorbering i hælen. I fravær af absorbering under hælen får man væsentlig flere chok op igennem benene og det udsætter ryg, knæ og hofte for unødig chok og kunne give for skader.

 

Badmintonsko fra japanske Yonex, i verdensklasse

Når man snakker om badmintonsko, der indeholder det hele, så er Yonex et sikkert emne. Det betyder at Yonex er et mærke der fremstiller og udvikler badmintonsko, der lever op til alt det en god badmintonsko bør og skal indeholde. Det betyder for dig som forbruger, at du nemt kan købe dig et par Yonex badmintonsko, uden at være nervøs, for om de er gode eller ej. For uden tvivl vil det være en god sko, selv til dig, fordi Yonex har altid spillernes behov og ønsker i første række, når de fremstiller og innovere på deres sko. Det betyder også at en Yonex badmintonsko indeholder alt det som er nødvendigt, lavet ud fra den nyeste og bedst mulige teknologi, og samtidig af de bedste materialer der er til rådighed. Endvidere vælger størstedelen af eliten og de topprofessionelle at bruge en sko fra Yonex, fordi de simpelthen ved, at den leverer hver eneste gang.