Pynt dine bare vægge med flotte svævehylder

Kunne dine vægge godt trænge til noget liv? Så kan svævehylder være det helt rette valg for dig. Svævehylder er med til at skabe liv således, at du kan have nogle af dine yndlings nipsting stående på hylderne. Det er blevet meget populært med hylder i naturtræ, så du får taget noget natur med ind i hjemmet. En svævehylde er ikke bare en svævehylde, da der findes mange forskellige varianter på markedet. Det er individuelt hvad den enkelte dansker godt kan lide af hylder, så derfor bør du tjekke markedet igennem inden du bestemmer dig.

Vælg hylder med skjulte beslag

For tiden bliver der solgt mange svævehylder med skjulte beslag, så du kun kan se hylden på væggen. Det giver et flot finish, da man ikke skal kigge på nogle grimme beslag eller huller. Det er vigtigt, at du er opmærksom på hvilken type væg du har, inden du køber hylderne. Det skyldes, at det ikke er alle typer vægge der kan klare hylder med skjulte beslag, da der skal bruges tid på montering. Det frarådes f.eks. at du sætter denne slags hylder op på gipsvægge. Hylderne skal nemlig monteres med rawplugs, hvilket betyder, at de skal et godt stykke ind i væggen. Derfor kræver det, at væggen er stabil som en bærende væg.

Du kan designe dem selv

Du kan få svævehylder i de mål, som du godt kunne tænke dig. Det kræver blot at du bestiller dem. Der kan gå lidt tid før hylderne bliver leveret, fordi de netop skal speciallaves til dig. Du skal overveje nøje hvad det er som du har tænkt dig der skal stå på hylderne. Svævehylder med skjulte beslag kan ikke klare alt for tunge genstande. Derfor bør du finde lette og fine nipsting, der kan stå og pynte.

Lav research arbejde inden du køber

De fleste danskere vælger to svævehylder der skal hænge i forhold til hinanden. Det er meget moderne at lade den ene hylde længe lidt højere end den anden, så de bliver forskudt. Prismæssigt er det meget forskelligt hvad det koster at købe hylder. Det kommer bl.a. an på hvor du køber dem henne, hvilket materiale de er lavet af samt hvordan de skal monteres på væggen. Det kan godt svare sig at sammenligne butikker, hvis du har fundet varianten du gerne vil have. Der kan være penge at spare, hvis du er så heldig at kunne finde hylderne til en billigere pris i forhold til butikken du har set dem i. Svævehylder er flotte og livlige når de først er kommet op på en hvid væg.